Volgens mij is het wel nuttig om alle handige tools die je kan gebruiken om je business te boosten op één pagina te hebben. Onderstaande lijst kan op elk ogenblik weer aangepast worden, omdat ik ook dagelijks nieuwe tools ontdek. Ik stel voor dat je deze pagina bij je favorieten plaatst, zodat je er altijd op kan terugvallen. Je zal deze pagina ook af en toe voorbij zien komen in de mails en blogberichten. Veel plezier ermee!

Bloggen

  • WordPress: Het #1 Blogging-platform (en meer dan dat). Eenvoudig te installeren en aan te passen. Meer dan 90% van mijn websites draaien op WordPress.
  • WordPress Plugins: Als je op zoek bent naar een bepaalde uitbreiding voor je WordPress-website, dan is hier (bijna) altijd wel een plugin voor te vinden.
  • WooThemes: Ga op zoek naar een mooi & uniek thema voor je website!
  • ThemeForest: Ga op zoek naar een mooi & uniek thema voor je website!

Hosting

  • Antagonist: Voor mij sinds jaar en dag de leverancier van de beste prijs/kwaliteit als het op hosting aankomt. Voor slechts €30/jaar heb je al een pakket met je eigen domeinnaam + 3Gig hosting. Mijn websites hebben nog nooit down-time gekend en ze leveren super support! Tevens kan je vanuit je DirectAdmin panel WordPress in slechts enkele klikken installeren.

Email Marketing

  • Enormail: Ik gebruik Enormail om mijn emaillijst op te bouwen en nieuwsbrieven te versturen. Het biedt alles wat ik nodig heb en is bovendien Nederlandstalig. Mijn #1 keus.

Online Betalingen Afhandelen

  • PayPro: Als je een online betaalsysteem op je website wilt of je wilt digitale producten verkopen, dan is PayPro wat je nodig hebt. Daarnaast kan je via PayPro ook de keuze maken uit honderden producten om te promoten op je website.

 

{ Geen reacties, reageer zelf }

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>