Waardevolle informatie die je helpt bij het bouwen van je eigen succesvolle internet business, met je website als thuisbasis. Als je nieuw bent op WebsiteMakenVoorBeginners.com dan wil ik je eerst vertellen wat ik geloof dat het internet voor jou kan betekenen:

1. Gebruik internet om je business te boosten.

Denk je dat je onderneming al op zijn hoogste punt staat of wil je nog steeds blijven groeien? Hoe zou jij het vinden als je jouw omzet en inkomsten zou kunnen verhogen dankzij het internet? Wat zou het voor je onderneming kunnen betekenen als nieuwe klanten automatisch hun weg vinden naar jouw online thuisbasis?

Dankzij het internet kan je jouw business blijvend laten groeien.

Je zal zelfs nog genoeg tijd overhouden om te spenderen aan je offline business en aan je vrienden en familie. Ik weet dat dat voor jou minstens even belangrijk is!

Het internet is niet nieuw, al lang niet meer. Maar het staat nog steeds in zijn kinderschoenen. Als je met jouw onderneming nog niet aanwezig bent op het internet moet je dus nog niet panikeren, je kan vandaag nog starten.

Vandaag, nu, hier, op deze pagina!

Ook je concurrenten zullen vroeg of laat de kracht van het fantastische internet ontdekken en hier hun voordeel mee doen.

Gelukkig ben jij er nu sneller bij! ;-)

Heb je wel al een website? Zoveel te beter. Maar welke waarde voegt deze website toe aan jouw onderneming?

Het kan goed zijn dat je duizenden euro’s gespendeerd hebt aan een webbureau (zoveel is een op maat gemaakte website nu eenmaal waard), maar dat deze website jou nog geen kl*ten heeft opgebracht.

Was die website zijn investering dan waard? Was het dan niet goedkoper geweest om elke klant een visitekaartje te geven?

Als je het echt goed wilt doen, moet je website NIEUWE klanten zoeken.

Wil jij ook dat jouw website nieuwe klanten naar je toe brengt? Dan is deze website voor jou!

Op deze website komen allerlei tips, strategieën en stappenplannen over hoe jij jouw onderneming dankzij het internet kan boosten, zonder technische kennis, zonder hulp van een webmaster en zonder dat je zelf één letter zal moeten programmeren!

Benieuwd hoe je vandaag nog een website bouwt en deze winstgevend kan maken?

Vul hieronder je naam & e-mailadres in voor directe toegang tot mijn stappenplan om je eigen professionele WordPress website te bouwen.

Dus je wil vandaag nog een winstgevende website bouwen?

Schrijf je dan nu GRATIS in en ontvang binnen een paar minuten het volgende in je mailbox:

  • E-book om zonder technische kennis je eigen website te maken
  • Bewezen strategie: Ik leg je stap voor stap uit hoe je een bewezen Internet Strategie kan implementeren
  • Begeleiding: Indien je tegen een probleem aanloopt, kan je me altijd een mailtje sturen en ik help je persoonlijk verder!

E-mailadres:

2. Winnen Met Je Thuisbasis

Dus je wilt online geld verdienen of het internet gebruiken om je business te boosten? Ik geloof er sterk in dat je dit kan doen door anderen eerst en vooral gratis te helpen. Lever kwalitatieve informatie en bied hulp aan.

Bouw een eigen website (dat kan aan de hand van mijn stappenplan) en zorg ervoor dat je anderen helpt. Mensen met een probleem in jouw vakgebied, waar jij een oplossing voor hebt. Jij kan alles vertellen over jouw onderwerp of business, help je bezoekers hier dus mee!

Door anderen te helpen zal je in de eerste plaats autoriteit kweken en al snel aanzien worden als expert. Van deze status kan je op termijn de vruchten plukken en je business dus serieus naar een volgend niveau halen.

Als jij wilt weten hoe je zelf zo’n online thuisbasis kan bouwen die er voor zorgt dat je onderneming zal groeien, schrijf je dan hieronder in en ontvang mijn gratis stappenplan.

Wil je een online thuisbasis bouwen die je onderneming laat groeien?

Schrijf je dan nu GRATIS in en ontvang binnen een paar minuten het volgende in je mailbox:

  • E-book om zonder technische kennis je eigen website te maken
  • Bewezen strategie: Ik leg je stap voor stap uit hoe je een bewezen Internet Strategie kan implementeren
  • Begeleiding: Indien je tegen een probleem aanloopt, kan je me altijd een mailtje sturen en ik help je persoonlijk verder!

E-mailadres:

3. Laat mij jou inspireren

Om je al op weg te helpen heb ik voor jou de belangrijkste artikelen waarmee je kan starten op een rijtje gezet. De beste informatie komt via e-mail, maar er zijn de laatste tijd ook al heel wat interessante berichten verschenen op onze blog.

Natuurlijk zal je in elk artikel op deze website iets kunnen vinden dat je kan toepassen in je eigen business. Maar als je echt nieuw bent in deze wereld, neem dan zeker eerst een kijkje naar de volgende berichten:

Nog niet volledig overtuigd?

Check dan even dit artikel waarin ik je alvast één manier uitleg om geld te verdienen met je website.

Cheers!

Stijn Van den Bogaert

{ 34 reacties.. Lees ze hieronder of reageer zelf }

Koenraad 5 juli 2012 om 02:40

Top Stijn.
Heb het boek gisteren volledig uitgelezen en vandaag eindelijk mijn eerste website online kunnen zetten! Uiteraard met behulp van het boek.
Hier zocht ik al langer naar.
Je hoort nog van me! ;-)

ps: mijn website: spiegelreflexcameravoorbeginners.nl

William 23 juli 2012 om 13:10

heb nog steeds het boek niet kunnen downloaden.
zou mooi zijn als het wel te downloaden is.
ik wacht even af.
met vriendelijke groet William

Stijn 23 juli 2012 om 15:06

Hey William,

Ik mail het je even door.

karel 3 september 2012 om 15:47

Ik kan het helaas niet downloaden.

Stijn 3 september 2012 om 16:00

Karel, ik heb je een mailtje gestuurd.

mike de vries 10 september 2012 om 14:23

Wat een mooie site heb je.
Ik heb een vraag. Staat er ook ergens beschreven hoe ik net als op jullie site een ebook kan verkopen en hoe ik dit bouw voor mijn site

Stijn 10 september 2012 om 14:29

Hey Mike, thanks!
Als je het ebook aanvraagt ondersteun ik je ook met tips waarmee je inderdaad producten via je website kan verkopen en ik leg je uit hoe je dit verwerkt in je website.
Ik zag ook dat je het ebook net hebt aangevraagd, je hebt dus al een stap in de goede richting gezet!

Veel succes.

Stijn

happypettra 14 september 2012 om 17:49

Hej Stijn, net je ebook gedownload en er al even snel doorheen gebladerd en op elke pagina dacht ik, ja dat wilde ik altijd al weten, oh eindelijk die legt ‘t goed uit, aha moet dat zo enz.enz. Stond net op het punt op nog een site op te starten, maar hikte erg tegen het bouwen op, maar met dit boek moet het lukken ! THANX:)

Stijn 14 september 2012 om 17:55

Hey Petra!

Super dat je zo enthousiast bent. Hopelijk ben je dat nog steeds als je daadwerkelijk aan de slag gaat. :D
Als er iets niet lukt, je weet me te vinden hé.

Succes!

Stijn

Hayen Theo 16 september 2012 om 11:23

Ik ben voorzitter van een vereniging en wij hebben al een website.
Ik ben al gepensioneerd en dus geen computerspecialist. Onze website is nogal ingewikkeld en gewoon vind ik.
Snel heb ik je ebook doorgelezen en op het eerste zicht lijkt het mij heel goed in elkaar te steken.
Met andere leden van onze vereniging wil ik eens doornemen om eventueel langs deze weg een andere site te maken.
Ik hou je op de hoogte.

Stijn 16 september 2012 om 13:49

Hey Theo,

super, hou me zeker op de hoogte!

grtz Stijn

Cristel 16 september 2012 om 16:56

Voorlopig ben ik er nog niet aan begonnen, maar ik ga het zeker doen. Jammer genoeg laat mijn gezondheid me dikwijls in de steek en beland ik veel in bed en aangezien ik geen laptop heb kan ik dan niet op de pc werjken. Maar je cursus ziet er zo goed uit dat ik er zeker eens ga aan beginnen. Hartelijk dank voor je steun en zeker dat je het gratis wil doen. Dit helpt enorm veel. Thanks

Stijn 16 september 2012 om 17:07

Graag gedaan Cristel, veel succes!

Josine Nieuwland (@Josinenieuwland) 11 oktober 2012 om 20:06

Hoi Stijn,

dankjewel voor het eBook, ben weer wat wijzer geworden! Eindelijk de stap genomen om een domein te kopen. Met jouw hulp wist ik hoe ik dat moest doen en ziet het er meteen netjes uit. En dan staat er nog niet eens iets op!

Ik laat het je weten als de site meer ‘af’ is.

Groetjes,
Josine

Stijn 11 oktober 2012 om 20:20

Hey Josine,

ja, je kan er nog van verschieten hoe eenvoudig alles eigenlijk kan zijn!
Ik ben blij dat mijn boek je geholpen heeft om de eerste stappen eindelijk te zetten en dat je nu een domeinnaam geregistreerd hebt.
De volgende stap is WordPress installeren.

Succes!

Stijn

Yves Leterme 11 oktober 2012 om 20:37

Dag Stijn,
Destijds heb ik mijn eigen site http://www.yleterme.be gebouwd mbv Dreamweaver. Ik zou die helemaal willen herwerken, maar zie tegen het vele werk wat op. WordPress werd me al door iemand anders aanbevolen (en ik heb een jaar geleden een blog opgestart met behulp van WordPress) maw het is mij niet vreemd. Momenteel zijn er andere dingen die mijn aandacht opeisen, maar het is goed te weten dat er een handige en snelle oplossing voor het grijpen ligt. Wanneer ik alles op een rijtje heb, kom ik zeker terug. Bedankt en proficiat met het opzet om het iedereen zo makkelijk te maken. Ik heb het boek voor de helft al gelezen en de andere helft erg snel doorheen gescrold.
Groeten
Yves Leterme (nee, niet de ex-premier)

Stijn 11 oktober 2012 om 21:40

Hey Yves,
Ik moet toegeven dat ik het wel speciaal zou gevonden hebben moest de premier hierop reageren, maar jouw opmerkingen zijn natuurlijk evenzeer welkom! :D
Alvast veel succes met het maken van je website en als er problemen zijn weet je me te vinden!

Grtz
Stijn

wim 12 oktober 2012 om 12:37

Hoi Stijn,ik ga kijken hoe het lukt.na dit weekend heb ik de domeinnaam en ga ik aan de gang.een uurtje lijkt me kort maar binnen een dag ben ik al erg blij

tot komende week

Stijn 12 oktober 2012 om 14:07

Hey Wim, als je de tijd die je besteedt aan het lezen van het boek niet meerekent, ben ik zeker dat je binnen het uur de volledige basis kan opzetten.

Succes dit weekend!

Robert 19 oktober 2012 om 02:48

Je gaat me toch niet vertellen dat je 27 euro (!) vraagt voor een boek ZONDER KOSTPRIJS (ebook) over WORDPRESS?!?!?! Het MAKKELIJKSTE cms systeem dat er zowat bestaat?

Stijn 19 oktober 2012 om 14:24

Toch wel Robert, helaas is het zelfs €47 ;-)
Ik begrijp dat je dat veel geld kan vinden voor een cursus WordPress.
Maar als je dit hier reageert ga ik er van uit dat je geïnteresseerd was in de cursus, dus zo gemakkelijk zal WordPress precies toch niet zijn om op eigen houtje te leren? Anders kwam je hier niet “zagen” over de prijs. Verder zijn er altijd mensen die NIETS van kennis hebben om het internet op te gaan, dankzij deze cursus kunnen zij in no-time een eigen online business opstarten. Vertel me eens waarom een ebook geen kosten heeft? Omdat het gedownload kan worden? Volgens mij heb ik er even veel
werk ingestoken als dat ik het ebook zou laten drukken als echt boek en zijn de mensen die de cursus aanschaffen ook echt geholpen. Wat is die 47euro dan nog?
Betaal jij liever 2000euro aan een webbureau? (Dan mag je me natuurlijk ook altijd contacteren via http://www.zoofa-design.be)

Verder wordt in de cursus veel meer besproken dan enkel en alleen WordPress, maar dat heb je precies niet gezien?

Niemand verplicht u trouwens om mijn cursus te kopen.

Groetjes,
Stijn

wim 19 oktober 2012 om 17:34

Hoi Stein,

Ik heb nog niet veel gedaan en ga nog even genieten v h weer.
Ik ben er blij mee dat ik gecoacht word en dat is het belangrijkste voor mij.
Goed ieder mag beslissen wat hij of zij wil maar voor mezelf heb ik een goede keuze gemaakt.ik hoop dat we samen iets moois gaan maken tot maandag.

Stijn 19 oktober 2012 om 17:45

Hey Wim,

ik ben het volledig eens met jou! Volgens mij is dit ook het grote voordeel aan mijn WordPress cursus, als je vragen hebt kan je mij onmiddellijk mailen en ik help je verder. Daarnaast heb ik ook alles stap voor stap en zo eenvoudig mogelijk proberen te beschrijven, zodat zoveel mogelijk mensen alles zelf zouden kunnen doen. Deze dingen zijn iets wat je niet krijgt als je zelf alle informatie moet gaan samensprokkelen op het internet.

De ene zoekt liever zelf en verspilt hierdoor waarschijnlijk een boel waardevolle tijd, de andere investeert liever in zijn onderneming en zal er later ook de vruchten van plukken.

Tot de volgende Wim!

Grtz,
Stijn

Jessica De Zutter 8 november 2012 om 10:59

Ongelofelijk! Ik ben echt zo een “dummie” op pc vlak, ik kan alle basis dingen but that’s it!! Ik ben dan ook zo dankbaar en verrast dat een eigen website zelfs mij kan lukken! dankzij jouw “tools” Stijn! Duizendmaal dank!! Ik ben nog bezig, stap voor stap, mijn website uit te bouwen maar ik geef alvast mijn “website-naam” :-) mee : http://www.sensemaker.be

Tot gauw
Jessica

Jessica De Zutter 8 november 2012 om 11:15

Ik zou graag nog een domeinnaam koppelen aan mijn website…Hoe kan ik dat doen?
grtz
Jessica

Stijn 9 november 2012 om 20:04

Hey Jessica,

Daarvoor heb je een uitgebreider hosting-pakket nodig. Ik heb het even voor je opgezocht en hier vind je er meer over: https://www.antagonist.nl/help/nl/domain/general/multiplesites. Als je echt twijfelt kan je best eens mailen naar support@antagonist.nl, zij zullen je met plezier verder helpen.

Succes!

Stijn

mike de vries 9 november 2012 om 20:11

Hallo

Welk wp theme heb jij gebrukt voor je website.
Groeten
Mike

Stijn 9 november 2012 om 20:16

Mike, ik heb dit theme zelf gemaakt. Grtz Stijn

Anita Brinkman 12 november 2012 om 18:04

Hoi Stijn,
Ik heb me aangemeld als affiliate maar sindsdien lijkt mijn account bij paypro geblokkeerd om producten te bekijken? zegt jou dat iets?

gr anita

Stijn 12 november 2012 om 18:10

Hey Anita,

dat is raar! Wat zie je precies al je ingelogd bent bij PayPro?
Eens ingelogd vind je op deze pagina een overzicht van alle producten die je kan promoten: http://paypro.nl/affiliate-campagnes

Hou je me op de hoogte?

Stijn

anitabrinkman 12 november 2012 om 18:19

dat heette toch eerst producten? in ieder geval lukt je link niet vanaf mijn site

Stijn 12 november 2012 om 18:20

Kan je me je site eens geven? Dan kijk ik wat er fout loopt.
Het klopt dat PayPro enkele weken geleden een beetje veranderd is,
maar het principe is nog altijd hetzelfde.

Anita Brinkman 12 november 2012 om 18:22

http://www.nugelukkigleven.nl

Stijn 12 november 2012 om 18:26

Probeer via deze link http://paypro.nl/affiliate-campagnes eens te zoeken naar het product “Iedereen een professionele website”.
Daarnaast zie je ook je persoonlijke link staan, lukt die link wel?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>