Fouten Die Ondernemers Maken Met Hun Website

Een website maken voor je onderneming is de dag van vandaag een must, maar voor veel ondernemers blijft het daar ook bij, hun site ziet er al jaren hetzelfde uit.

Je herkent waarschijnlijk de volgende situatie wel: Je hebt zelf niet genoeg kennis om een website te maken, je staat een beetje sceptisch tegenover het internet, uiteindelijk heb je toch besloten om iemand anders een website te laten maken voor jou en sinds die online staat, is er al jaren niets meer aan veranderd. Je kan zelf geen aanpassingen doen aan je website, wat eigelijk wel een serieuze ramp is!

Veel ondernemers denken dat het voldoende is om gewoon een website te hebben, maar ze doen er verder niets mee. In feite wordt die website vooral gebruikt om te tonen aan de huidige klanten of om te vermelden op businesscards, wat op zich geen meerwaarde gaat bieden aan de onderneming, want die klanten zijn uiteindelijk al klanten en hebben je contactgegevens al.

Dat is toch waarom de meesten hun website gebruiken? Om hun naam en emailadres op te zetten zodat de mensen hun kunnen contacteren… Natuurlijk moeten er contactgegevens op een website staan, maar er kan meer uit gehaald worden!

Als je toch een website hebt (en je kan hier eigelijk niet onderuit, je MOET gewoon een website hebben als je je zaak serieus neemt), zorg je er beter voor dat deze website ook een meerwaarde biedt aan je bedrijf. Wanneer je het slim aanpakt, kan je je website omtoveren tot een fulltime werknemer die 24/24 en 7/7 beschikbaar is.

Een werknemer die nieuwe mensen aantrekt, voorziet van (gratis) informatie en antwoordt op de vragen van bezoekers. Een werknemer die vervolgens bezoekers omzet in klanten en een werknemer die ervoor gaat zorgen dat jouw klantenbestand groeit en dat bijgevolg je omzet zal stijgen.

Helaas zijn er nog niet heel veel ondernemers die het op het internet zo slim aanpakken dat hun website wel degelijk kan ingezet worden als een fulltime werknemer.

Om je website zo optimaal mogelijk te maken en ervoor te zorgen dat je website op termijn een serieuze meerwaarde kan bieden aan je onderneming, heb ik hieronder 7 veel voorkomende fouten neergeschreven die ondernemers maken op het internet. Fouten die jij dus zeker MOET vermijden.

Like of deel deze pagina om het verborgen gedeelte te bekijken.

Als jij deze dingen vanaf nu wel gaat toepassen, zal je zien dat je website in de positieve zin zal groeien.

Wanneer je denkt dat deze zaken niets voor jou zijn, think again!

Veel succes!

Stijn Van den Bogaert

Vond je dit artikel nuttig?

Schrijf je dan nu GRATIS in en ontvang binnen een paar minuten het volgende in je mailbox:

  • E-book om zonder technische kennis je eigen website te maken
  • Bewezen strategie: Ik leg je stap voor stap uit hoe je een bewezen Internet Strategie kan implementeren
  • Begeleiding: Indien je tegen een probleem aanloopt, kan je me altijd een mailtje sturen en ik help je persoonlijk verder!
E-mailadres:

{ Geen reacties, reageer zelf }

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>